Voor een zorgeloze verkoop!

Inkopen via het online inkoopplatform van OSW


Breed assortiment
Dagelijks wisselend aanbod
Eigen occasion makelaar
Geen aankoop = geen kosten
Dagelijks nieuw aanbod
Mark veiling

Wij bieden een breed aanbod auto’s, motoren, caravans, campers en boten waarop partners van ons kunnen bieden. Het aanbod komt veelal van particulieren die van hun voer- of vaartuig af willen. Onze medewerkers bellen met de particulieren en partners om tot een overeenkomst te komen.

Zoekt u een goede partner waarbij u voer- of vaartuigen kunt inkopen? Schrijf uw bedrijf dan gratis in en wij nemen direct contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken en af te stemmen waar u belang bij heeft.

Hoe werkt het

De hele dag door worden er occasions op onze website aangemeld door particulieren. Deze worden door ons gecontroleerd en vervolgens beschikbaar gemaakt voor de bij ons aangeslote bedrijven. Vanaf dat moment kunt ook u op het aangeboden kavel bieden. Het bieden wordt gedaan via onze speciale online software waar u 24/7 toegang tot heeft. U betaald hiervoor helemaal niets. Alleen op het moment dat u een verkoopovereenkomst heeft met een verkoper, en daadwerkelijk het kavel gekocht heeft, pas dan sturen wij u een factuur met de bemiddelingskosten.

Heb je vragen? 03 / 80.81.631

Meld ook uw bedrijf aan

Vul het formulier in om uw bedrijf aan te melden. Na uw aanmelding heeft u toegang tot ons veiling platform en kunt u bieden op de kavels. Een account is helemaal gratis. U betaald ons alleen een vergoeding als u daadwerkelijk een kavel heeft gekocht.

Ga ook aan de slag

Na uw inschrijving zal een medewerker van ons telefonisch contact met u opnemen om uw inschrijving te controleren. Hierna heeft u volledig toegang tot onze veiling.


Vul uw contactgegevens in.
Binnen enkele minuten is uw account aangemaakt.

algemene voorwaarden