Inkopen via het online inkoopplatform van OSW

Meld ook uw bedrijf aan

Vul het formulier in om uw bedrijf aan te melden. Na uw aanmelding zal een medewerker contact met u opnemen om de inschrijving te controleren en doo te nemen. Hierna heeft u volledig toegang tot ons inkoopplatform.

Een account is helemaal gratis. U betaald ons alleen een vergoeding als u daadwerkelijk een kavel heeft gekocht.


Voordelen van inkopen via OSW

  • Breed assortiment
  • Dagelijks wisselend aanbod
  • Eigen occasion makelaar
  • Geen aankoop = geen kosten
  • Dagelijks nieuw aanbod
Vragen of direct hulp? 03 / 80.81.631

Direct aan de slag


Wij factureren altijd per automatische incasso.

algemene voorwaarden

Hoe werkt het

De hele dag door worden er occasions op onze website aangemeld door particulieren. Deze worden door ons gecontroleerd en vervolgens beschikbaar gemaakt voor de bij ons aangeslote bedrijven. Vanaf dat moment kunt ook u op het aangeboden kavel bieden. Het bieden wordt gedaan via onze speciale online software waar u 24/7 toegang tot heeft. U betaald hiervoor helemaal niets. Alleen op het moment dat u een verkoopovereenkomst heeft met een verkoper, en daadwerkelijk het kavel gekocht heeft, pas dan sturen wij u een factuur met de bemiddelingskosten.

Wij bieden een breed aanbod auto’s, motoren, caravans, campers en boten waarop partners van ons kunnen bieden. Het aanbod komt veelal van particulieren die van hun voer- of vaartuig af willen. Onze medewerkers bellen met de particulieren en partners om tot een overeenkomst te komen.

Zoekt u een goede partner waarbij u voer- of vaartuigen kunt inkopen? Schrijf uw bedrijf dan gratis in en wij nemen direct contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken en af te stemmen waar u belang bij heeft.