Verkoop uw caravan in een-twee-drie!

Uw caravan verkopen. Snel en veilig

Auto

Hebt u genoeg caravanreisjes achter de kiezen? Zijn picknicks onder de luifel niet meer uw ding? Dan is het tijd om uw trouwe kampeerwagen een nieuwe bestemming te geven! OSW.be zorgt voor een snelle, vlotte en gratis verkoop van uw caravan. Registreer uw voormalige reisgezel binnen de 5 minuten, en krijg binnen de 24 uur een vrijblijvend bod.

1

Registreer uw caravan binnen de 5 minuten. U krijgt onmiddellijk een e-mailbevestiging.

2

Ontvang binnen de 24 uur een vrijblijvend bod. Wij houden u op de hoogte van de status.

3

Leun achterover bij een zorgeloze afhandeling: wij halen uw caravan op, schrappen de nummerplaat en storten de betaling.

Waar kunt u uw caravan verkopen?

Dit kan op verschillende manieren. Door middel van een (online) advertentie, social media, rondvraag bij vrienden en familie, of door zelf contact op te nemen met een dealer.
Echter kan een tweedehands caravan verkopen een dure en tijdrovende bedoeling worden.

Om te beginnen kost een stalling geld en hoe langer deze aangehouden wordt, hoe hoger de uiteindelijke kosten. Daarnaast is een succesvolle verkoop vaak seizoensgebonden. Het verkopen verkopen lukt dan ook het best tussen januari en april.

Ook voor mobilehomes en vouwwagens bent u bij ons aan het juiste adres. De bij ons aangesloten bedrijven kijken continue in ons occasion aanbod of er nieuwe caravans beschikbaar zijn.

Wat moet u regelen bij de verkoop?

Daar kunnen we kort over zijn: Alles!
De vrijwaring, verkoop klaar maken, de bezichtigingen, enzovoorts. Ook kan het zijn dat u na verkoop nog klachten krijgt. Vervelend, maar dit zijn nu eenmaal zaken waar u als particuliere verkoper mee te maken kan krijgen. Wees daarom altijd eerlijk. Ook over eventuele gebreken. Het is zelfs aan te raden om een verkoopcontract op te stellen, zodat niemand achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan.

Veel particulieren denken dat de verkoop 'zo is gepiept'. Echter zijn dingen zoals: de caravan grondig schoonmaken en een zogenaamde eindbeurt cruciaal als het aankomt op de definitieve (en zo hoog mogelijke) verkoopprijs. Om dezelfde reden is het schrijven van een goede, zo compleet mogelijke advertentie heel belangrijk en iets waar ook nog extra tijd in gaat zitten.

Binnen 5 minuten aangemeld. Begin nu!

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust op 03 / 80.81.631. Onze medewerkers helpen u graag.

Hoe gaat het verkopen via OSW?

Bij OSW nemen wij de bovenstaande dingen voor u uit handen.
Het enigste wat u hoeft te doen is de caravan aanmelden op onze website. Iets wat binnen vijf minuten gepiept kan zijn en niet geheel onbelangrijk: Helemaal gratis is.

Na aanmelding neemt een van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar eventuele, mee te verkopen extra's, zoals: Een voortent, meubilair, of een fietsenrek.
Uiteindelijk is het ons doel om de omschrijving zo gedetailleerd mogelijk te maken, zodat u een zo eerlijk mogelijke prijs ontvangt.

Na plaatsing kunnen opkopers een bod doen. Ook wij zoeken naar een geïnteresseerde opkopers.
Het hoogste bod leggen wij aan u voor en of u deze uiteindelijk accepteert is helemaal aan jezelf, want dit bod is namelijk geheel vrijblijvend.
En bovenal: bespaard u door middel van deze snelle verkoop aanzienlijk op tijd, moeite en geld.

Verkopen via OSW
  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw occasion wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
Nu aanmelden