Hoe werkt het

Aanmelden van uw occasion

Hoe werkt het stap 1
Om uw occasion te verkopen, dient u deze aan te melden op onze website. Dit kan via ons aanmeldformulier. Het aanmelden kost u slechts een paar minuten.
01

Bedrijven gaan bieden

Hoe werkt het stap 2
Als uw occasion is goedgekeurd, dan gaan onze medewerkers aan de slag om de juiste bedrijven te benaderen. Het hoogst ontvangen bod geven wij aan u door.
02

Het bod accepteren of weigeren

Hoe werkt het stap 3
Het bod dat wij geven is vrijblijvend. Gaat u akkoord, dan zorgen wij ervoor dat het bedrijf contact met u opneemt voor het maken van een afspraak. Makkelijker kan niet.
03

Veelgestelde vragen

Ja, het verkopen van je auto, motor, camper, caravan of boot via OSW is gratis. Wij rekenen een kleine vergoeding aan het bedrijf dat de occasion koopt. Jij merkt hier helemaal niets van. Het bedrijf betaald voor het gebruikmaken onze dienstverlening.

Het bod dat wij u doen is 3 dagen geldig. Als u niet binnen deze 3 dagen akkoord gaat met dit bod, dan heeft het bedrijf het recht om zijn bod terug te trekken.

Nee, het verkopen van je occasion is helemaal vrijblijvend. Wij proberen om binnen 24 uur een bod op je occasion te geven. Jij geeft zelf aan of je hiermee akkoord gaat of niet. In geen enkel geval ben je verplicht om tot verkoop over te gaan. Pas wanneer je akkoord bent gegaan met het bod is er een verkoopovereenkomst en is je occasion verkocht.

Jouw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven. Alleen als je het bod accepteert, geven wij je persoonlijke gegevens door aan het bedrijf dat je occasion heeft gekocht zodat deze contact met je kan opnemen voor de afhandeling.

Wij werken alleen met RDW erkende bedrijven. Deze bedrijven kunnen op locatie een vrijwaring uitdraaien die tot op de minuut nauwkeurig is.

De betaling verloopt via bank of contant. Je bepaalt zelf in overleg met het bedrijf dat de occasion heeft gekocht, hoe de betaling verloopt.

In 95% van de verkopen wordt de occasion opgehaald. Wij doen altijd ons uiterste best om het bedrijf je occasion op te laten halen. Dit is voor jou als verkoper het meest prettig, en het scheelt je tijd. Echter zijn er soms situaties waarbij dit niet lukt. Wanneer wij het bod doorgeven dan vermelden wij altijd of de occasion hiervoor opgehaald wordt of niet.

Heeft u een vraag waarop u hierboven geen antwoord kunt vinden? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze contactpagina.