Voor een zorgeloze verkoop!

Over ons

Zorgeloos verkopen, daar staan we voor. En daarom helpen we u graag bij het verkopen van uw auto, motor, caravan, camper of boot. Wij snappen dat het heerlijk is als specialisten u het werk uit handen nemen. Wij vinden de juiste koper, voor het juiste bedrag en zorgen er voor dat de verkoop vlekkeloos verloopt.

Inmiddels gebruiken vele particulieren de diensten van OSW. We doen graag net dat beetje meer voor u. Zelf uw voer- of vaartuig verkopen kan uiteraard ook, maar vergeet niet alles wat daar bij komt kijken.

Sinds onze start in 2011 zijn honderdduizenden consumenten u al voorgegaan.
Zorgeloos verkopen, dat doet u met OSW!

Mark met OSW logo

2011

Hoera; OSW wordt opgericht door Jasper van Gent en Renaldo Molenbeek. Het doel van OSW; het verkopen van voer- en vaartuigen zorgeloos en makkelijk maken.


2012

Lancering autovandaagverkopen.nl, mijnmotorverkopen.nl, caravansverkopen.nl, campersverkopen.nl en verkopenboot.nl.

Met deze landingspagina's vinden particulieren ons in hun zoektocht naar een zorgeloze verkoop van hun auto, motor, caravan, camper of boot.


2013

De eerste medewerkers worden aangenomen om OSW te helpen naar een nog betere dienstverlening. Het doel; iedereen die bij ons een voer- of vaartuig aanmeld willen wij gesproken hebben. Inmiddels zijn er meer dan 1000 inkopers bij ons aangesloten.


2014

Lancering van www.osw.nl. OSW kiest voor 1 website. We doen er alles aan om OSW bekend te maken bij iedereen in Nederland en Belgie. Daar hoort een duidelijke en mooie website bij.


2015

Het honderdduizendste object wordt bij ons aangemeld. We hebben er alles aan gedaan om dit object zorgeloos voor Meneer Bouman te verkopen en met succes. Op naar nog vele tevreden klanten.


2016

Onze dienst wordt steeds populairder en particulieren weten ons steeds beter te vinden. We groeien en er komen nieuwe OSW’ers bij die ons gaan helpen onze dienst op het juiste niveau te houden.


2017

Iedere inkoper krijgt een bedrijfspagina op www.osw.nl, met als doel; informatie over het bedrijf en referenties over de afhandeling van onze dienst. Deze pagina koppelen we aan de verkoper zodra de particulier het bod accepteert. Hierdoor krijgt de verkoper een goed beeld van het bedrijf die het voer- of vaartuig komt ophalen, betalen en vrijwaren. Alles voor een zorgeloze verkoop.


 

Medewerkers OSW

Dagelijks staat ons team klaar om voer- en vaartuigen te verkopen.

Aloys van Rooijen
Aloys van Rooijen
Occasion makelaar
Diego Mossink
Diego Mossink
Occasion makelaar
Ilse Molenbeek
Ilse Molenbeek
Administratie
Jasper van Gent
Jasper van Gent
Oprichter
Renaldo Molenbeek
Renaldo Molenbeek
Oprichter
Sjoerd van Gent
Sjoerd van Gent
Designer / developer
Sophian Krah
Sophian Krah
Occasion makelaar
Stefan Heijgen
Stefan Heijgen
Occasion makelaar
Tom Heuving
Tom Heuving
Occasion makelaar