Wachtwoord vergeten

Inloggen op je account

Het kan natuurlijk voorkomen dat u uw wachtwoord bent vergeten om uzelf in te loggen op onze website. Omdat de wachtwoorden versleuteld in onze database worden opgeslagen kunnen wij u niet het oude wachtwoord toesturen. In plaats daarvan genereren wij een nieuw wachtwoord en sturen wij deze toe per e-mail.

Geen e-mail ontvangen

Wanneer u een nieuw wachtwoord heeft opgevraagd, maar geen e-mail heeft ontvangen, controleer dan uw e-mail spambox. In sommige gevallen wordt de e-mail daarin geplaatst. Mocht de e-mail zich hier ook niet in bevinden, neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze contactpagina. U kunt ook proberen om nogmaals een nieuw wachtwoord op te vragen.

Nieuw account aanmaken

Heeft u nog geen account? Maak eenvoudig een account aan op deze pagina. Wanneer u voor het eerst bij ons een voer- of vaartuig aanmeld, en u heeft ng geen account, dan wordt deze automatisch aangemaakt. Er wordt gekeken of uw e-mailadres al bekend is in ons systeem. Zo ja, dan wordt de aanmelding automatisch aan uw account gekoppeld.