Registreren

Met een OSW kunt u allerlei zaken eenvoudig beheren. Zo worden alle voer- en vaartuigen die u bij ons aanmeld toegevoegd, en kunt u het hele verkoopproces eenvoudig volgen. Het aanmaken van een account is geheel kosteloos. Indien u in het verleden al eens bij ons een occasion te koop heeft aangeboden, dan is er waarschijnlijk al een account aangemaakt. Wanneer u hier het wachtwoord niet meer van weet, dan kunt u deze hier opnieuw aanvragen.

Gegevens voor nieuw account

Hieronder kunt u een gratis OSW account aanmaken. Het aanmaken van een account is in een paar minuten geregeld.


Algemene voorwaarden en disclaimer

Met het aanmaken van een nieuw OSW account gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden en disclaimer. Wij raden u aan om deze informatie goed door te nemen zodat u goed weet hoe wij met uw gegevens omgaan. Een aangemaakt account is altijd weer te verwijderen. Alle gegevens worden dan verwijderd of onleesbaar gemaakt. Indien u vragen hebt, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens vermeld op onze contactpagina.

Nieuwsbrief ontvangen

Wij versturen maandelijks een nieuwsbrief met daarin allerlei interessante artikelen over verschillende automotive gerelateerde onderwerpen. Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet, maar wilt u deze wel ontvangen? Schrijf uzelf dan nu in. U kunt uzelf altijd weer afmelden via een uitschrijflink onderaan elke e-mail.